Радвайте се на живота!
За злобарят не мислете!
Усмивката си носете
напук на враговете!
Че злобарят мир не знае,
той все рови, все копае!
И сурáта все си муши
нещо гнило да надуши...
Радвайте се на живота!
За злобарят забравете!
© Хари Спасов All rights reserved.