20.07.2021 г., 17:01 ч.  

Змей, вампир и шуротия 

  Поезия » Хумористична, Пародии
468 1 8

 

Не е лесно да си змей

с тази липса на девици -

Гладен, знай, не са живей,

че съм на леб и лютеница...

 

Къде са времената стари,

когато всеки ден бе пир?

От мъка паля тук цигара

и се оплаквам на вампир...

 

Поне е неговото лесно -

Добре е, стана политик...

За него време е чудесно,

и е известен, и велик...

 

Че времената са такива -

Вампирски, и за тях, джакпот...

Девичи глад пък мен убива

и моето не е живот...

 

Оплаках му се без надежда аз,

но ето, че зъбатият ми проговори,

и каза ми "Дай своя глас

за мен и ще решим проблема, Жоре,.." 

____

Написано тази сутрин в автобуса :0))

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??