23.03.2013 г., 16:43 ч.

Зрънце обич 

  Поезия » Любовна
1034 0 14

Изтръпнал си –

светът ти се руши,

халите озъбено бесуват…

Не, не унивай,

а ме погледни –

за тебе зрънце обич нося!

Объркан си…

Ни миг по-късно,

сега ела,

в сърцето ми се приюти!

За себе си ли?!

Не, нищичко не прося…

А само, своя смисъл разгадал,

да продължиш по пътя.

© Росица Танчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??