8.10.2013 г., 20:56 ч.

Звукът на слепотата 

  Поезия » Друга
485 0 1

Някъде в тъмнините
и дебелите стени,
седнал пред пиано
музикант твори.

Eдно, две, три,
мелодия се зароди.
Eдно, две, три,
иска тя да отлети.

Мракът не ù позволява,
както и дебелите стени.
Не пускат те душата,
музикант за ней твори.

 

© Петър Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Не пускат те душата,
    музикант за ней твори."
    Много хубаво!
Предложения
: ??:??