Aug 18, 2015, 1:57 PM

* * * 

  Poetry » Phylosophy
749 0 0


Настъпва есента.
И пак съм влюбена.
Дъжд и листа.
И е отново хубаво.

Вятър, море....
писък на гларуси.
Драматично небе
в облаци дави се.

Лунна пътека.
Звезди и спътници.
Ние не спим.
Просто се търсим.

17.08.2015 г.

© Красимира Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??