Jan 4, 2006, 4:05 PM

*** 

  Poetry
944 0 4

***

 

Дъждът вали със едри капки,

които стичат се по моята коса,

а студът на малки хапки,

без милост ме изяжда на мига.

 

Но тази болка е нищожна,

пред болката на моята душа,

която сякаш прави невъзможна

близостта ми със любимата жена.

 

Ти далеч замина, мило,

но знам, че нямаш ти вина

и вярвам, че сърцето ти е скрило,

поне трошичка моя топлина.

© Балрог All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??