Jun 20, 2012, 11:16 PM

* * * 

  Poetry » Other
486 0 2

Една безсмислена ограда

разделя гробищата стари

от улицата. Тези вътре,

приели своята награда –

смъртта, не могат да избягат

макар и за една цигара,

а другите, дори да страдат

живота, влачейки самара

на делниците си, веднага

да влязат вътре не желаят...

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??