Искам да нямам ръце да те прегръщам
и устни също, за да не търся твоите да целувам,
мислите ми нека спят, в сърцето си да не те връщам,
очите ми нека отворени са, за тебе жадна да не те сънувам.
Ще избягам от теб, ще се скрия и недей ме спира,
не искам ръце към теб да протягам,
на душата си ще заповядам за теб да не живее или умира,
но от себе си дали ще мога да избягам?!
P.S. Виждам, трудно с мене свикваш и все още съм ти чужда,
с въпроси няма да те измъчвам вече.
Когато решиш, че от мене имаш нужда,
повикай ме, аз няма да съм далече.
© Мина Август Жорж All rights reserved.