Jun 15, 2006, 12:48 AM

* * * 

  Poetry
643 0 2

  Погледни ме и нека в очите ти видя света,  
  да усетя от допира ти пулса на зората.       
      Да чувствам болка, радост и малко самота      
  и да кървя от болезнения удар на тъгата.    


Погали ме и нека в блаженство да заспя,
 да сънувам път, звезди и цялата вселена.
 В отмъщения и страсти себе си да покося,
    но в капана на зората ти да бъда уловена.   


Нека бъда кратък миг във вечността,       
         но да почувствам с цялото си тяло светлината. 
   И уморена, аз тогава в смъртта -                
 точно там ще открия красотата.               

  


 

© Пепп All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • благодаря много.оформено е малко нескопосано,но публикувам за 1-ви пьт.
  • Петя,много е хубаво
    Поздравявам те!
Random works
: ??:??