Боли след всяка раздяла,
с любовтта, с приятел, с близък! -
Независимо пряка или косвена...
Някои казват, човек среща мнoгo любови на млади години...
След нея много боли,
в сърцето изпепеляващо гори
огъня на страданието/и смъди вътре в него/
понякога докато не го изгори докрай,
или докато не дойде отново тя -
Любовтта, огледала се в нечии други очи
дошла отново сърцето, за да възкреси
казват,от раздели с любовта не се умира...
Времето лекува и опитваме се да се примирим
с тази иli тази раздяла,
но за жалост никoй не осъзнава,
че всяка раздяла е всъщност една малка смърт!!!
© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.
Вестин,ще редактирам стиха!
Още утре!
Макар и малко със доста закъснение,искам да ти БЛАГОДАРЯ за уместната критика!