Nov 17, 2007, 8:29 PM

* * * 

  Poetry » Love
699 0 3
Принцесо изящна, обичам те - да,
кралице прекрасна на всяка моя мечта.
Великолепна, разкошна искряща звезда,
за мен нека бъдеш лъчът светлина.

Ангел прелестен, удивителен - да,
усмивка която бързо разчупва леда.
Красивата дълга руса коса,
гали ме нежно в нощта.

© Васко Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??