Dec 6, 2006, 1:00 PM

* * * 

  Poetry
674 0 1
           Дълго време мина откакто с теб се разделихме -
           горчивина съдбата ни поднесе и ний до дъно я изпихме,
           но ето, че във този ден
           ти отново си до мен!
           Времето не успя да заличи нашето чувство,
           което за нас е прекрасно и светло изкуство
           и всичко е вълнуващо както и преди -
           любовта е още жива в нашите души!
           Освен да сме заедно друго за нас няма значение,
           защото един към друг изпитваме силно влечение
           и благодарение на тежката раздяла и дълга самота
           разбрахме, че не можем един без друг в света!
           Аз съм част от теб и ти си част от мен,
           когато сме двама дори нощта за нас е ден
           и щастието навсякъде със нас върви,
           и неотлъчно ни следват нашите мечти!
           Радвам се, че те имам до мен,
           защото с теб - за мен е слънчев всеки ден
           и нашата любов е силна и изпепеляваща -
           тя е светъл лъч, вълшебство, завладяваща!...

© Десислава Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??