Nov 18, 2006, 9:27 PM

* * * 

  Poetry
514 0 3

Просто-ухание.
Има таван.
В кубове правилно
вписан си сам.
Острите погледи.
Ситният мрак.
Време за обреди.
Влак подир влак.
Чакам черупките.
Срутвам бивак.
Тихо в тополите
скривам си смях.
Искам те-тръгвай си!
Огнено ложе.
Вплетени ребуси.
Сънища-дрожди.
Стъпвам в очите ти.
Стъмваш душата ми.
Тръгвам заникъде-
там ме очаквай.

© Мариана Папазикова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??