Nov 18, 2006, 9:28 PM

* * * 

  Poetry
520 0 3
Продадени са лесните изкачвания!
Във дънерите глухо тътне
превърната на трици
слава.
Забравени са
писъкът на зъберите
и трябващото толкова
начало.
От орехи черупки ще постелят
тропосаните с бяло
нощи,
довели разума до свършване
и лудостта
до вечното започване.
Тревогата,
колосана с незнание,
преди да съмне
винаги пропява.

© Мариана Папазикова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??