Feb 10, 2009, 12:39 PM

* * * 

  Poetry
565 0 2

И тази вечер не ще забравя,

и тази вечер няма да заспя,

а само тихичко ще гледам

как отиваш си от мен сега...

 

Ще те гледам и безмълвно ще те викам,

ръцете ще протягам в нощта...

Но няма от мен да чуеш и дума –

ти избра завинаги да замълча...

 

Сълзи вече няма да проливам,

сърцето вече няма да боли...

Искрите в мен изгаснаха отдавна,

сега настъпи пълен мрак...

 

Не ще изгрее сленцето от тебе вече,

ти забрави какво е любовта...

Не искам да те виждам - просто си върви,

аз сама ще се изправя –

без теб и твоите лъжи!

© Росица Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??