Apr 26, 2007, 4:04 PM

* * * 

  Poetry
589 0 6
 Още търся вечния смисъл
 на света -
                поема  от Бог,
 с много  обич и нежност написана 
 и дописана от самия живот,


която чета ненаситно
и пия със всичките сетива...
Вечността диктува своите стихове...
Господ ги пише със светлина...

© Нина Сименова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??