Jun 19, 2007, 11:04 AM

* * * 

  Poetry
416 0 8
Кирпичената къщичка на дядото.
На бабата въртящата се хурка.
И ветровете, кацащи на рамото,
от кладенеца щом се нажабуркам...

Глухарените пухчета в очите ми.
Звънът зелен на ябълкови клони!
Дъгите  минзухарени, кокичени...
И джобовете пълни със бонбони!

Бурканите със жаби разкекерени.
И гуменките с парещи подметки...
Ръцете, за политане разперени,
от покрива на старата беседка!

И гордите  от жулене  колене.
Косите - пълни с клечки, прахоляк...
И тялото - от тичане солено...
На детството пуф-пафкащият влак!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??