Jun 18, 2007, 6:01 PM

* * * 

  Poetry
546 0 6
 

Гледах те с очите на влюбена жена,

всички твои грешки прощавах на мига,

но ти не ме  пожали, мечтите ми разби,

дори не ме погали, а пак ме  нарани.


Как исках да съм твърда, като скала гранитна,

а чуех ли те само - готова бях да литна.

Обичах те безумно, със цялата си жар,

слаба бях, поддадох се на мъжкият ти чар.


Но ти не ги заслужи чувствата ми силни,

единствено дари ме с обидите обилни.

Погребвам любовта си, но и тебе май.

Отново срещнах ада, а очаквах рай.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??