Dec 6, 2007, 10:31 AM

*** 

  Poetry » White poetry
766 0 1

Още малко и... ще стигна Слънцето.

Почти докосвам фините органзени лъчи с ръце.

А там, от мекото си облачно кресло,

Слънцето намига на малкото размазано човече,

протегнало ръце към него.

Още малко и... Слънцето ще ме стигне

 

© Теодора Пенева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??