Sep 25, 2006, 12:15 PM

* * *  

  Poetry
1071 0 8
Сами пристигаме
на този свят.
Така и си отиваме.
Посрещат ни,
изпращат ни...
Вино, вода
и кал се сливат.
Живеем миг,
една искра
във вечността
вселенна.
След туй
прегръщаме пръстта
с пресъхналите вени.
В тленното
сълзят емоции...
Минута мълчалива.
Ористта си
ненадскочили
с отвъдното
се сливаме.


Моля ви, без оценки!

© Найден Найденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??