Jan 5, 2005, 8:33 PM

**** 

  Poetry
968 0 0
Имам аз една любов,
но тя се оказа като в гроб.
В най - добрата ми приятелка
да се влюбиш ти.
Разби ноите мечти.
Скала за мене се оказа ти,
която трудно се руши в сърцето ми.
Трудно ще забравя твоите очи,
които гледайки ме, гледам слънчеви очи.
Твоята усмивка не ще забравя аз,
защото искам да е винаги с мен,
дори за час.
В тъжни нощи и в тъжни ветрове,
ще питам за теб навсякъде.

© Мая Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??