Jun 21, 2009, 9:31 PM

* * * 

  Poetry
484 0 1

С мен си, но за малко.

Щом тръгнеш, пак съм сама.

Използвана и захвърлена

оставяш ме в нощта.

 

С мен си, но не ме обичаш.

Играчка съм в твоите ръце.

Аз страдам, защото те обичам

и плаче моето сърце.

 

Жаждата за ласки ти задоволяваш

и после от мен нямаш нужда.

Захвърляш ме и  ме оставяш -

за теб съм вече чужда!

 

Ще бъдем двама непознати,

в различни посоки ще вървим,

но един от друг се нуждаем -

страстта да споделим.

 

Ти си тръгваш с усмивка

и напред продължаваш,

а аз, със сълзи на очите,

да те видя пак се надявам!

© Силвия Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много тъжно! Но дори и така е някак си красиво!
    Поздрави!
Random works
: ??:??