Да намериш щастието
и да станеш
част от него.
Да достигнеш Бога
и докосвайки го,
да добиваш смелост.
Да съзреш сълза
и с думи благи
ти да я пропъдиш.
Да се слееш с болка
и без радост
пак да оцелееш.
Значи да живееш.
Просто да живееш…
© Весела Георгиева All rights reserved.
и без радост
пак да оцелееш.
Значи да живееш."
Хубаво пишеш!!!
Поздрави и от мен!!!