Самотата ме обгръща като шал -
във меките му гънки аз се сгушвам
и все по- топло, по-уютно ми е там
и по-далечни – ти и хорските обиди.
Все по-далечни стават моите мечти
и илюзорни – чувствата ми нежни.
Да съм сама е явно моята чертичка,
драсната от някой на небето.
© Светлана Димитрова All rights reserved.