Малки капки течност падат
с излишна някак красота
и най-самотното кълбо съставят
на пода от чиста тъга.
Малки капки сърцето ми тровят
с емоцийте реални.
Из душата ми съмнения бродят.
Реалистични,подло кристални.
Малки капки изпод клепачи съзирам
в огледалната повърхност лъжлива.
Тез сълзи от любов аз презирам.
Мразя тъгата,макар и красива.
Малки капки жлъчна,срамна омраза.
Малки капки- най-смиреният зов.
Под блестящите капки-рани-проказа,
а зад писъкът- разпнат Христос.
Малки капки-по ножа касапски наредени.
Рубини червени в черна река.
Малки капки-тлеещи късове набраздени.
Мисли нечисти очакват греха.
(А той не идва...)
© Каролина Или просто Роня All rights reserved.
има силни моменти в стихотворението ти