May 29, 2004, 12:32 AM

* * * 

  Poetry
1312 0 0
По дърветата останаха листа за още три вятъра
ЧасоВиновника издиша…
През ръцете си виждам
как Бръшляма обхваща зимната луна
как бездомните кучета ми се хилят мръснишки
припознали се в тъмното
течния шоколад на сенките лази по топлата ми кожа
чуждите перверзии острят езици…

© Весел Ин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??