May 8, 2006, 8:02 PM

* * * 

  Poetry
849 0 2

Ти сам дойде и ме повика,
завзе сърцето ми, и не попита.
Аз думи виждах на екрана:
във теб се влюбих - не е измама.
Какво ли съм без тебе, мили?
Едно човече и излишни рими,
но вече имам теб и любовта ти,
и ще сме със теб наистина богати.
 

 

© Еми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??