Aug 24, 2004, 4:37 PM

* * * 

  Poetry
1553 0 0
В мръсно бяла стая съм
С почернели кървави петна
Сълзят стените в дълги линии
И пада на мазилката грима
Мачкам си главата безпристрастно
Липсата на нещо ми горчи
Прогонвам образите на приятели
За да засея площите със самота
Сънищата ми отново плачат
Някои черпи ме с тамян
Всичко истерично се редува
И адски липсва оня девствен срам
Заря са кървавите ми петна
Заря от най- червените
Без повод…

© Весел Ин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??