Apr 12, 2006, 2:42 AM

00:08 ч. 

  Poetry
1245 0 5

Дъждът я покрива

А аз се побърквам

Във сънища скачам

Безмислен удавен отнесен... отнесен удавен безмълвен

               - - -
И в кръгли пространства

Се бием в гърдите

Кой от нас ще погледне

Бога в очите 
              - - -
Днес гърдите ù стенеха

Красиво пролетно слънчево... помогни ми да се преборя!

В спомени давя моментите днес

Утре ще плачем ли пак 

В опити...

... загубих и себе си

... и нея загубих

... и всички загатки останаха

... мечтите в отрова се давеха остaвeни в цедката на живота като тайни неразказани приказки
               - - -
Боли но ще търпя

Опитвам се да бъда свиреп

Одеяло студено

и над него портрет

               - - -
Без думи говорим

Няма нужда да спорим

В играта припряна

Няма нужда от двама

Имам нужда от смелост

Там има незрелост

Сърцето... изисква

Любов да поиска

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??