Jul 25, 2015, 9:35 AM

*** 

  Poetry » Phylosophy
763 0 2

Нощ.

Сама сред уличната светлина.

Полунощ.

Кола, въздишка, отчаяние, сълза.

 

Душата ми жадува за онази нежна свобода.

 

Път и близък и далечен.

И пак сама.

 

Проговарят само ключове пред заключената ми врата.

 

Луна една и аз една.

Две самотници в ноща.

 

Сред четири стени сама.

А от огледалото пак ме гледа тя...

Самотница една.

 

Имам всичко.

Но без свобода умира моята душа.


Искам да се върне онази истинската ТЯ.

© Алина Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря!!!
  • Усетих вълненията! Стихът сякаш ме похлупи в реалността си и ме остави съпричастна. Поздравления!
Random works
: ??:??