"... Някой ден сърцето ще поиска онова,
което ти си му отнемал,
без дори да си разбрал..."
Звездите на небето са сълзи,
изплакани от нечий тъжен спомен,
състарили влюбени очи
и на небето се качили горе.
Спомените на живота са истории,
написани от неизживяното ни щастие,
наранили нашите души
и вътре в нас стаени недокоснати.
Сърцето на човека е бездънно,
сърцето на човека е море,
но някой ден ще иска да му върнеш,
щастието, което си му взел.
© Диана Димитрова All rights reserved.
с много обич, Диана.