Jun 5, 2022, 1:44 AM

#@?(#+-$-$025@5&!!!! 

  Poetry
233 6 8

 

В живота има шарени пътеки!
Макар да ти изглежда твърде сив
и дните ти – един след друг – нелеки,
в единствен миг си спомняш, че си жив,

 

защото Господ стелва нова черга,
в която са втъкани хвърчила,
и сещаш пътят необятно чер как
в един момент ти дава... чифт крила!

© All rights reserved.

Всичките пера са ми назаем -
свои не успях да си отгледам.
Вятърът, оказва се, не знае
как без чифт криле да ти е предан.
Първото е гълъбово синьо, ...
  459  16  20 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??