Jun 16, 2007, 1:24 PM

* * * 

  Poetry
473 0 0
Какво от туй, че времето минава,
при теб не спира и за миг дори.
Какво от туй, че календарен лист все пада
и спомен не остава в теб, уви.
Така е, но от всички ти печелиш
от играта с просто име, май Живот.
В нея пишеш правилата
и радваш се на всеки избор нов.
Защото знаеш, че до теб ще крачи
приятелство, родило се от стари времена,
на него може да си повериш душата,
дори и при стихийната беда.
Дошла от малките проблеми,
изгаряща, разпъваща я в хиляди страни,
а тя жадува за любов, приятелско доверие
и за топлата прегръдка на твоите мечти!

© Плами Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??