Apr 13, 2019, 9:04 AM

090419 

  Poetry » Civilian
506 1 2

Грозно.
Черно и  нелепо.
Време на "Личност" без личност.
Време позорно и гнетно...

 

Мерзост.
Бездушевни човеци.
Антидържава, без самоличност.
Невинни - две шепи...

 

Две шепи.
Толкоз са ни децата...
Пусти селища,празници нями.
Това ни е "демокрацията"...

 

Искаме...
Искам.
Аз искам.
Да сме две шепи...
Но в юмрук сплотени.

 

Можем ли?
Можем.
Аз вярвам!
Ако сме по-добри ,
пред себе си честни ...
И обединени!

© Просто Някой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??