Apr 4, 2013, 6:15 PM

* * * 

  Poetry » White poetry
471 0 0

Вече не останаха сълзи,

а само болката в горките ми очи...

Вече не ме е страх,

само търся отново пътя, по който да се върна...

Вече не изпитвам мъка,

вътре в мен е кухо...

Вече аз сама се превърнах в една пародия на себе си,

чакаща всичко да отмине...

© Златина Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??