Aug 10, 2011, 7:19 PM

* * * 

  Poetry » Love
537 0 1

      Ти и аз

Ти ме повика,

но аз си тръгнах.

Ти ме последва

и аз се спрях.

Ти ме дoкосна,

аз се обърнах.

Ти ме погледна

и аз потънах.

Ти ме целуна

и аз полетях.

Ти ме прeгърна

и аз се стопих.

Аз ти повярвах,

но ти си тръгна.

Аз те чаках,

ти не се върна.

Аз дълго плаках,

ти дълго мълча.

Как се разминахме?

Що за съдба!


 

© Росица Малчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??