Oct 2, 2007, 12:27 AM

* * * 

  Poetry
417 0 3


                               ПРЕСЯВАШ СВОЯТА ДУША.
                               Очакваш златно житце да откриеш.
                               Навярно днес греша,
                               ала животът дава според силите.

                               Не се учудвай, ако в миг
                               по залез тихо блесне
                               не злато в теб,
                               а капка-слънце,
                               сълзяща от скалата на сърцето... 

© Лилия Ресенска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??