Sep 14, 2013, 5:35 PM

* * * 

  Poetry » Love
514 0 0

Ти казваш, че много обичам да плача

и драми да правя за всичко.

Ти казваш, че нямам усмивка с която

да знаеш дали те обичам.

Ти казваш, че даваш ми всичко с което

обсипвал си друга принцеса.

И нежно нашепваш ми думи красиви,

а всъщност и нея ли с тях си наричал?

Ти казваш, че аз съм различна от всички

и чувстваш спокойствие с мене.

Но виждам как бързо превръщам се в бреме,

когато съм дълго край тебе.

Ти казваш, че трябва да бъда спокойна,

сърцето ти само за мен е.

Но как да заема дори малко местенце,

когато дарил си го много преди да се срещнем със тебе.

© Едита Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??