Sep 6, 2008, 6:01 PM

******* 

  Poetry » White poetry
647 0 2

От целувка тъй желана

как силно може да боли,

и прегръдка тъй мечтана

не може да те утеши.

 

Със сълзи пълнят се очите,

далече губят се следите

на малко обич и закрила,

които скоро си открила.

© Джабула All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??