Jan 15, 2010, 1:16 PM

13 

  Poetry » Other
547 0 2

Очите ми - изпепелени

криле на еднорог,

отново дирят  в мен без мене

и Сатана, и Бог.

 

Разкъсват миглите ми време

и ветровити дни,

а бурята ще ми отнеме

тринайсетте луни.

 

Сълзите ми се скитат сухи

в мъглата на града

и търсят стонове нечути

за миг на свобода...

© Християна Драгостинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??