Feb 13, 2024, 11:58 AM

14-ти февруари 

  Poetry » Love
299 0 0

Ти си тъй красива и добра,

мрака на нощта ми освети,

ала и много мъка се събра,

няма те, връх на моите мечти!

 

Ангел пречисти ми душата,

разбрах - не е тъмен светът,

че ти си в него светлината,

изчезна мрак, лъчи блестят!

 

Аз нарекох те дар от Бога,

в сърце тъгата се облекчи,

затуй да те забравя не мога

и ти радост си за моите очи!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??