Oct 22, 2023, 12:33 PM

17 август, 2023 

  Poetry » Love, Free verse
632 0 0

пръстите на дъха ти 
галят всичко зло в мен
галят ме, цялата съм в плен
галят, чакат да стане ден
и слънцето да разцъфне
боба да покълне
но не,
рано е още,
има още много нощи
да те чакам, свита под прозореца
да те чакам, легнала на покрива
да те чакам отвън пред апартамента,
в който плакахме


целуваш врата ми
и отлитам във вселената на безкрайното 
и те чакам, легнала на стола
и те чакам, свита пред вратата на Ада
и те чакам
и едва поемам дъх
и все чакам
и не поемам дъх

легнала на скута ти
свита 
гали ме юмрука ти
свит

© Елисавета Емилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??