Jul 3, 2007, 9:49 AM

*** 

  Poetry
517 0 5



                                                       ***

                                          Днес всеки втори, казват,
                                          страдал от депресия.
                                          Безмилостно до кръв се бори
                                          със своята агресия.

                                          Търси улики и доводи,
                                           отхвърля спомени, мечти.
                                           От собствената завист се задъхва
                                           и сам на себе си вреди.

                                           Но моята депресия си струва,
                                           не иска психолог да посети.
                                           Депресията ми по теб е луда,
                                           любов се казва - не боли.   

© Олга Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??