Aug 2, 2019, 9:33 PM

*** 

  Poetry » White poetry
1058 2 2

Дали е есен, зима?

Децата рецитират

някакъв поет.

Щастлива съм

дълбоко някъде

под извора живот.

1994 год.

© Милена Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??