Nov 23, 2008, 1:50 AM

***** 

  Poetry » White poetry
562 0 2

Насила се опитвам да обичам

и на самота сърцето си обричам...

Но тъй добър си ти към мен

и искам да съм в твоя плен...

И всяка нощ се моля на небето

да се влюби в теб сърцето.

От мислите да го прогоня

и сълза за него веч да не отроня,

за тебе да копнее моята душа

и само ти да идваш във съня!

 

© Джабула All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??