Nov 12, 2022, 10:02 AM

*** 

  Poetry
103 0 0

Да се ​​справям с тази болка е това, 

което мразя най-много

 Не мога да се държа така, 

сякаш всичко е наред

Не мога се събудя щастлив

 Няма те и няма как да продължа

 

 Нищо не действа, защото ти беше единствената,

която може да излекува болката ми

 Погледни в очите ми, усещаш ли болката ми?

 Загубата ти ме направи нервна разруха

 Не мога намеря сили да стана

Всеки ден се чувствам така, 

сякаш съм чакал да умра

 

  Влюбих се в теб,

но знам това няма да стане както очаквах

  Но когато ти казах, че те обичам,

наистина го чувствах

  Изпаднал в лошо настроение

  Подхлъзнах се и те подминах

  

  Какъв е смисълът да живееш?  

Чух, че смъртта е по-лесна

  Намерих любовта,

но ме е страх, че няма да я задържа

  Поглеждам през рамо и виждам жътваря

 

Сълзите ми ронят, не ти липсвам

  Избави ме от нещастието ми

  Мислия, че сърцето ми е история

© Емил Богданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??