Feb 23, 2017, 10:21 PM

23. 02. 2017 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
223 0 2

днес северният
брат - деня празнува свят
и благороден -

 

на Защитника си на
Отечеството рòден

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??