May 23, 2010, 11:41 AM

24-ти май 

  Poetry » For kids
1036 0 22
                                     
 

- Мила мамо, я кажи ми,                - Азбуката наша свята

кой ли буквите дари ни?                 сътворили двама братя!

Приказчици да четем,                    Светлина и ум дарили

умнички да порастем?                   и народа ни спасили!

 

                               И във този слънчев ден

                               ний цветя ще наберем.

                               Кирил и Методий славим,

                               дара им не ще забравим!

 

                                      

                                                                     Честит най-български празник, приятели!

 

 

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??