Jun 8, 2018, 3:35 PM

:%: 

  Poetry
393 0 2

въздишка..... твоят чаромат
въздишам... разпилените коси
копнея да лежа до теб в пъстър цвят
в звездите виждам само твоите ангелски очи

 

въздишам.... мислите са разпилени
въздишка.... не не си до мен
копнея да те докосна дявол да го вземе 
в шепота на вятъра усещам как съм запленен

 

копнея с устните ти да закуся
въздишка.... теменужков аромат 
въздишам.... луната вече не слуша
изгрява сутрин опиянена от образа ти пребогат

 

люлякова песен времето е спряло 
копнея за романтични дъждовни дни
въздишам.... животът без теб ще е липсата на цяло
въздишка... трудно е да кажа божествена че си

 

въздишка...  шпалир от красота
въздишам... хванал мъничката ти ръка 
копнея с венец да те закича от слънчеви лъчи
сърцето ти да любя под чаромата на липи

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??