Sep 27, 2014, 12:26 PM

* * * 

  Poetry » Civilian
327 0 0

Костов се коси,

иска КТБ да спаси.

За парите свои се плаши,

ще назове познати апаши!

 

 

От години все едни в играта,

за народа няма заплата!

Власт и богатство складират,

до трето поколение

да живеят без притеснение!

 

 

Левски  - нужен си ни

сега!

Народе мой,
ще страдаш - докога...!!!

 

 

Сложи край на тази"игра"!

© Василка Ябанджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??